Support Company logo

Verzekeringen

Support Company biedt aan ondernemers verzekeringsconsultancy en werkt dan volledig op declaratiebasis. Voor particulieren werken wij voor schadeverzekeringen nog wel op provisiebasis. Als particulier gaat u daarom naar onze pagina particulieren.

Voor u als ondernemer ligt onze echte specialiteit op het gebied van de (collectieve) verzekeringen in de werkgever- en werknemerssfeer (pensioen, arbeidsongeschiktheid en WGA, ziektewet, ziektekosten en ongevallen). Dat neemt echter niet weg, dat wij u ook graag van dienst zijn bij het onderbrengen van de schadeverzekeringen voor uw onderneming.

Als ondernemer ontvangt u de door ons ontvangen provisies volledig terug. Uiteraard vindt verrekening plaats via onze declaratie. Het is echter zeker niet denkbeeldig, dat u per saldo geld ontvangt. Dit wordt veroorzaakt doordat provisiestructuren bedoeld zijn als beloning voor het intermediair voor alle zaken, waarin zij adviseerden. Dus óók, die waarbij de klant uiteindelijk niets afsloot of via een ander kantoor een verzekering heeft afgesloten.

Verzekeringsadviseur hoofddorp

Laat u ons eens vrijblijvend een analyse maken van uw verzekeringspakket en de jaarlijkse provisies versus de verwachte declaratie. Wellicht bespaart u straks ook op uw verzekeringskosten door nu te bellen met 023-5540110 of op een andere manier contact met ons op te nemen!

Samenwerking