Support Company logo

Pensioenen

Support Company is opgericht in 2001 en biedt ondermeer pensioenadvies aan de directeur groot aandeelhouder (Dga), het MKB en besturen van pensioenfondsen. De oprichter en eigenaar van Support Company, Koos Koster, houdt zich vanaf 1975 bezig met pensioenadvisering in de breedste zin van het woord.

Pensioenadvisering is nauw verbonden met de actuariële advisering en wordt altijd gedaan vanuit een gedegen inventarisatie en analyse (zie ook werkwijze) van het voor u passende pensioenbeleid. Uw wensen en eisen staan dus op nummer één!

Het bijgesloten dienstverleningsdocument geeft u op de wettelijk voorgeschreven wijze vooraf informatie over onze advisering en de kosten daarvan. Dit document is echter erg algemeen. Als u contact met ons opneemt, informeren wij u graag vrijblijvend over onze aanpak voor u en de verwachte kosten.

Pensioenadviseur

Wij bieden u als pensioenadviseur pensioenberekening eigen beheer, advies en ontwerp pensioenbeleid- en pensioenregeling, contractonderhandeling en bemiddeling, opstellen en controleren van uitvoerings- en pensioenovereenkomsten, controle administratie pensioenverzekeraar (schaduwadministratie), uitvoering van uw pensioenadministratie, communicatieve ondersteuning (persoonlijk pensioenoverzicht, personeelspresentatie en voorlichting, enzovoort), bestuursondersteuning en een scala van actuariële diensten.

Hoofddorp

Wilt u meer weten over onze pensioenadvisering bel dan 023-5540110!