Support Company logo

Particulier

Support Company is in de eerste plaats een specialist op het gebied van pensioen en inkomen. Vanuit dit specialisme brengen wij u financiële positie voor nu en in de toekomst in beeld en toetsen de bestaande situatie aan uw wensen voor de toekomst. Zijn er gaten dan gaan wij samen na wat voor u de beste oplossing is om deze gaten te dichten. Dat kan met sparen, beleggen of verzekeren.

Financiële planning kan dus leiden tot een advies voor bijvoorbeeld een overlijdensrisicoverzekering of een lijfrenteverzekering (privé pensioen). Deze adviezen, maar ook het inventariseren van uw persoonlijke huidige situatie en uw wensen, verstrekken wij op basis van een gespecificeerde urendeclaratie. De dienstverleningsdocumenten op deze pagina geven u een indruk van de kosten, die u kan verwachten. Dit zijn echter gemiddelden. Voor de start van ons advies maken wij een concrete begroting voor uw situatie.

Naast advisering en bemiddeling op het gebied van inkomen en vermogen adviseren wij u ook graag over uw schadepakket. Dit doen wij nog steeds op provisiebasis zonder dat u aanvullende abonnementen moet afsluiten.

Wat uw huidige behoefte ook is, neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en een specifiek op uw wensen gerichte aanbieding.